Geplaatst op Geef een reactie

Speciaal bezoek!

Vandaag krijg ik speciaal bezoek!

Nee niet van de beste Sint maar van een klant die helemaal vanuit Aalsmeer haar bestelling op komt halen!

Maar liefst 123 km rijden! Ze willen graag eens zien wie er nou het gezicht achter Huisje-Kakelbont is. Nou leuk hoor ze zijn van harte welkom natuurlijk! De koffie en thee en natuurlijk wat lekkers staat voor ze klaar, dat hebben ze wel verdiend na zo’n eind rijden!

Normaal stuur ik de pakketjes altijd op maar dit was nogal een grote en breekbare bestelling dus komen ze het liever zelf ophalen…..

Verder ben ik heel erg druk met alle bestellingen en de voorbereidingen voor 2 kerstmarkten waar ik deel aan ga nemen!

Leuk leuk!!

Geplaatst op Geef een reactie

Verjaardagen

knutsel koffer

Verjaardagen

Verjaardagen bij ons in het gezin worden voor de kinderen altijd uitbundig gevierd met een themafeest, ze zijn ook nog eens allebei in September jarig!  Gelukkig gaat mijn oudste zoon een leeftijd (8) bereiken dat een thema feest niet stoer/leuk meer is. Dus nu alleen nog maar voor onze jongste koter (4). Ieder jaar ben ik al maanden bezig met de voorbereidingen, eerste bedenken wat voor thema het gaat worden ,dan ideeën opdoen en daarna uitvoeren. Van de uitnodiging tot aan de aankleding maak ik zelf!

Ook de verjaardag cadeaus is elk jaar weer een punt. Wat zullen we ze dit jaar weer eens gaan geven. Ze hebben werkelijk bijna alles al, en waar spelen ze het meest mee??? Natuurlijk de tablet…….. De jongste (Floris) wilde graag een knutselkoffer zodat hij net als zijn vriendje al zijn knutsel spullen bij elkaar heeft. Nou daar heb ik iets leuks op gevonden. Een heuse gereedschapskoffer omtoveren tot een knutselkoffer zie foto. Nu heeft hij alles bij elkaar en kan hij het pakken wanneer hij wilt en weer netjes opbergen!

Natuurlijk ook mogelijk met andere teksten erop zoals:

Knutselkoffer-Gereedschapskoffer-tuinier koffer- Bak plezier koffer of make-up koffer

 

Geplaatst op Geef een reactie

Geboorte-Kraam cadeau artikelen.

BamBam kroon spaarpot

Geboorte-Kraam cadeau artikelen.

Hallo lieve volgers van Huisje-Kakelbont!!

Hier een update! Na een heerlijke vakantie ben ik weer druk bezig om mijn webshop aan te vullen met nieuwe producten. Deze keer worden de categorieën geboorte en cadeau uitgebreid met allerlei leuke baby/kraam cadeaus en pakketten. Merken zoals BamBam en Lief worden hieraan toegevoegd. Dus ben jij of ken jij iemand die in blijde verwachting is?! Houdt deze webshop dan goed in de gaten!

Kom snel een kijkje nemen om te zien of er weer wat nieuws is toegevoegd door op de onderstaande link te klikken:

https://www.huisje-kakelbont.nl/categorie/geboorte/

Geplaatst op Geef een reactie

Weer even bijkomen.

Weer even bijkomen.

Hallo lieve lezers van Huisje-Kakelbont. Daar ben ik weer… Eindelijk weer tijd om wat te schrijven. Phoe wat had ik het druk rondom deze periode: Vaderdag -behalen diploma-Bruiloften en niet te vergeten afscheid van de juffen en meesters. Nu ik dit weet dat dit een gewilde periode is kan ik me daar voor volgend jaar eerder op voorbereiden. Leuke nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren zodat het weer iets unieks is. Ook waren mijn cadeaus bij Cigo Gemert waar mijn spullen mochten staan tijdens deze periodes zeer gewild!! Super trots op wat ik daar allemaal heb verkocht en daar ben ik de heren ook zeker dankbaar voor! Toppers zijn het dat ze dit voor me doen!

Nu even genieten van de “rust” na deze drukke tijd. Maar dat is maar van korte duur nu is het huis weer toe aan een flinke opruim beurt! En als dat weer klaar is dan begin ik weer aan het volgende thema, Back to school en Halloween maar daar ben ik stiekem op de achtergrond al mee bezig oh ja en met sinterklaas ook al….. Snorry.. Oh ja en voor onze jongste zoon zijn kinderfeest thema Boerderij!!…

Tot de volgende keer!!!!

Dan een stukje met een foto van mijn nieuwe voorraadkamer!!!

Geplaatst op Geef een reactie

HEET!!

HEET!!

Hallo lieve volgers van Huisje-Kakelbont.

Het is weer te lang geleden dat ik een bericht heb geplaatst op mijn Blog. Maar o wat heb ik het ook druk door al jullie bestelling!! Super fijn natuurlijk maar daardoor moet ik soms het een en ander laten vallen om ervoor te zorgen dat ik niet teveel hooi op mijn vork neem…

Vanmorgen al vroeg begonnen met het maken van de bestelde producten, zodat ik de ergste warmte voor zou blijven op mijn zolder/werkkamer. Mijn vriend had de kinderen meegenomen op de fiets naar opa en oma waardoor ik rustig mijn ding kon doen, superfijn! Hierdoor loop ik weer lekker op schema. Gelukkig liep alles voorspoedig zodat ik nog wat tijd over had om de overstek in de volle zon te kunnen schoonmaken. Ik dacht dan verras ik mijn vriend en zo hebben we voor elkaar wat gedaan…

Voordat ik eindelijk op het dak stond van het prieeltje onder het toeschouwend oog van de buren begon ik de overstek vol enthousiasme te poetsen. Al snel was mijn sopje nog viezer dan slootwater dus kon ik al niets meer doen. Dan maar wachten tot mijn vriend thuis zou komen om even een emmertje schoon water voor me te kunnen halen. Aangezien ik geen horloge om had wist ik niet hoe laat het was, maar ik dacht dat ik rond half 1 het dak op was gegaan. Meestal komen ze tussen 12.30 en 13.00 thuis dus ik dacht weet je wat ik ga gewoon op mijn handdoek (die ik mee het dak op had genomen om met mijn knieën op de het bloedhete dakleer te kunnen poetsen) op het dak liggen zonnen! Zo  plat mogelijk zodat niemand van de buren me zou zien! Nou dat heb ik geweten!

Het duurde en het duurde maar voordat ze terug kwamen. Bloedheet had ik het en was zo stom geweest om geen flesje water mee het dak op te nemen. Allerlei scenario’s gingen er door mijn hoofd heen. Dadelijk droog ik uit, ik ga mijn buren niet roepen nogal gênant en ze kunnen toch niet bij ons achter op de plaats komen alles was namelijk gesloten. Ik durfde echt niet alleen weer van het dak af te gaan via dat wankel zwembad trapje. Dus nog maar wat langer volhouden…. Na een hele tijd kwamen ze er dan ein-de-lijk aan!! Hallo mama zei de oudste wat ben je aan het doen??? Mama is de overstek aan het poetsen maar het water was vies en ik durfde er niet meer vanaf, zou je alsjeblieft heel snel een flesje water voor me willen pakken mama heeft zo’n dorst.. Mijn vriend heeft me geholpen om van het dak af te komen. Snel wat water drinken en samen met mijn gezinnetje een boterham eten.

Omdat ik nog steeds geen idee had hoe laat het was vroeg ik aan mijn vriend om te kijken. Inmiddels was het 14.00 uur!! In totaal dus 1,5 uur op het dak liggen bakken in de volle bloedhete zon! en wat denk je? De overstek is nog steeds niet klaar!!!( inmiddels is het 17:23). Ik hoop dat op wat voor manier dan ook de poetsspullen (die nog steeds op het dak staan) het maar zelf gaan doen, anders moet ik vanavond nog maar eens een poging wagen!).

Misschien is dit dan toch meer een mannen klus… en kan ik het beter bij het fröbelen houden.

Geplaatst op Geef een reactie

NIEUWS!! NIEUWS!! NIEUWS!!

Super enthousiast ben ik om jullie te mogen vertellen dat sinds vorige week mijn spullen ook te koop zijn bij CIGO in Gemert! Super gaaf om een winkel binnen te lopen en daar je eigen gemaakte spulletjes ziet liggen! Deze 2 lieve heren geven mij de kans om via deze weg meer bekendheid te krijgen in Gemert en omstreken. Toppers zijn het! Dus ook bij deze via social media bedankt CIGO Gemert voor deze kans!

Geplaatst op Geef een reactie

“Klaar”

Nou het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was maar het is klaar! Ik ben tevreden! Eindelijk wat meer opbergruimte en wat kleur in mijn werkdomein. Hier is waar het allemaal gebeurd. Het raampje lekker open en genieten van de vogeltjes en de buitenlucht, Af en toe een muziekje op de achtergrond doet me goed! En wat denk je! Zelfs wat plankjes aan de muur mogen hangen!! Yes. Nu mijn werkplek nog zo overzichtelijk zien te houden. Maar ja er is een gezegde, Creatieve mensen hebben geen rommel, creatieve mensen hebben overal ideeën liggen! Die zal er toch  niet voor niets zijn.

Hierbij wat foto’s van mijn werkdomein!

Tot snel want ik heb nog meer nieuws te vertellen!

Groetjes Nicole

 

Geplaatst op Geef een reactie

Werkplek pimpen!!

Werkplek pimpen!!

Hoi, hoi!!

Het bevalt me eigenlijk wel goed om eenzijdige gesprekken te voeren 😉 😉 .

Dus hier ben ik weer!

Voor mijn bedrijfje heb ik een werkruimte op zolder, deze wilde ik eens grondig op gaan ruimen, met al die voorraad die ik heb is dat zo nu en dan wel nodig! Maar ja eenmaal bezig komen er eigenlijk weer allerlei ideeën naar boven. Dus nu bezig met het verven van een donkerhouten opbergkast, lekker een licht kleurtje! Even een frisse wind erdoorheen met wat meer kleur! Nieuwe leuke gekleurde  opbergbakken hier en daar een sticker en hoppa!! Misschien een plank tegen de muur? Als ik mijn vriend zover krijg! hi hi. En natuurlijk niet te vergeten de bestellingen, die krijgen natuurlijk voorrang!

Benieuwd hoe het eruit gaat zien?

Houdt deze blog dan in de gaten!!

Ik ga snel verder de verf zal wel weer gedroogd zijn..

Groetjes Huisje-Kakelbont

en tot snel!

Geplaatst op Geef een reactie

Een bijzondere opdracht!

Een bijzondere opdracht!

Beste bezoekers van Huisje-Kakelbont. Gisteren heb ik een speciale maar vooral bijzondere opdracht mogen maken. Besteld op dodenherdenking omdat haar moeder onlangs is overleden. Of dat ik sjablonen kan maken zodat de kleinkinderen de kist van oma op een mooie maar vooral bijzondere manier kunnen gaan beschilderen. Ik zei natuurlijk meteen ja! geen twijfel over mogelijk. Als ik daar iemand mee kan helpen dan doe ik dat graag! Gewoon zomaar voor niets! Dit is het minste wat ik voor ze kan doen. Vandaag gaat het gebeuren en ik ben natuurlijk heel benieuwd naar het eind resultaat!

Geniet van iedere dag het kan zomaar je laatste zijn!!

Heel veel liefs Huisje-Kakelbont

Geplaatst op Geef een reactie

Welkom op mijn nieuwe website!

Huisje Kakelbont - Watermerk

Welkom op de pagina van Huisje kakelbont!

Hallo allemaal,

Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze kakelverse 😊 webshop.

Er is mij gevraagd om een stukje te schrijven voor op mijn blog, mijn eerste eigen blog van huisje kakelbont!! Wat leuk toch allemaal!
Maar waar te beginnen, het is voor mij ook allemaal nieuw. Ik vind het allemaal hartstikke leuk maar o zo spannend, graag wil ik aan jullie vragen, mocht je vragen, tips en tricks of ideeën hebben dit met mij te delen. Het moet namelijk een leuke gezellige knusse vertrouwde webshop worden voor iedereen! Met gezellige klanten die opzoek zijn naar iets unieks! Ik heb zoveel leuke dingen in mijn hoofd die ik helaas niet allemaal in een keer in de webshop kan zetten omdat ik alles met de hand maak dus ik begin met de eerst volgende 3 thema’s die aan bod komen, dus de webshop wordt steeds aangevuld.

Kindervakantieweek

Het eerste thema is de kindervakantieweek, leuke tasjes met de naam erop of een afbeelding zodat de kinderen meteen kunnen zien welke tas van hen is, daarna is deze nog te gebruiken als gymtas 2 in 1 dus. Sos armbandjes, mocht er iets zijn dan heeft de leiding het telefoonnummer meteen bij de hand, deze kunnen natuurlijk altijd het hele jaar door gebruikt worden, in verband met de veiligheid voor het kind zet ik er geen naam op, anders lijkt een onbekend persoon een bekend iemand voor het kind omdat het zijn naam weet.
Vilten sleutelhangers voor aan een tas of sleutelbos je raakt zo niets meer kwijt.

Back to school

Het tweede thema is BACK TO SCHOOL. Broodtrommels/ lunchboxen en drinkbekers met naam en of afbeelding erop. Mocht er een beker of trommel in de klas blijven liggen dan weet de juf/meester precies van wie die is, en ook de kinderen kunnen hem snel vinden want die van hun is uniek! Gymtas met naam en of afbeelding erop. Schooltas met naam en of afbeelding erop. En wat dacht je van een vilten sleutelhanger met naam voor aan de sleutelbos! Als ze nu nog iets kwijt raken 😉.

Halloween

En als derde thema Halloween, eerlijk gezegd heb ik hier zelf (nog) niet zoveel mee, maar klant is koning dus ik ga me er zeker in verdiepen. Wat ik zoiezo al heb voor dit thema zijn statische raamstickers die je ieder jaar weer kunt hergebruiken.

Stiekem gaat het me toch wel goed af zo’n blog! Het smaakt naar meer! Ik ga nu even van het zonnetje genieten voordat alle bestellingen binnen komen!
Lieve bezoeker van huisje kakelbont willen jullie je registreren als klant op deze site en mij liken op facebook , dikke knuffels van een startende fanatieke onderneemster 😊

TOT SNEL